Kinderen van 4 t/m 12 jaar

Bij De Beestjesboom wordt zowel opvang aangeboden voor als na schooltijd.

Vanaf 24 Augustus 2020 zal ik dit verzorgen voor basisschool Talentrijk. Andere scholen zijn ook mogelijk, maar dan zal u zelf vervoer moeten regelen.

Voor schooltijd kunnen de kinderen al fijn spelen of gewoon rustig opstarten. In overleg met ouders wordt gekeken naar tv/computer gebruik. 

Ze worden vervolgens op tijd naar school gebracht, en de kinderen waarbij het nodig is zal ik mee naar binnen gaan. Mijn gegevens zullen ook aan de leerkracht worden gegeven zodat als het nodig is de leerkracht mij ten alle tijden kan bereiken.

Na schooltijd is er tijd om samen met alle kinderen aan tafel wat lekkers te nuttigen en te drinken. Er wordt geklets over wat ze op school hebben gedaan, en wat ze graag hier zouden willen doen. De kinderen zijn helemaal vrij zelf te kiezen wat ze gaan doen. Ook mogen zij zelfstandig buiten in de tuin of achter op het beveiligde parkeerterrein spelen. Er kan ook een contract opgesteld worden zodat kinderen zelfstandig mogen gaan spelen in het speeltuintje in de straat.

Naast deze vrije mogelijkheden worden er ook activiteiten bedacht waarbij ze zelfstandig of in groepsverband te werk gaan. Deze activiteiten zijn geen verplichting. De kinderen hebben de gehele dag onbeperkt toegang tot de fruitschaal en mogen ook onbeperkt water uit de kraan pakken. 

                             Wat moet er meegenomen worden vanuit thuis:

                                  * speciaal dieet middelen

                                  * warme maaltijd als hij hier genuttigd wordt